Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

På grunn av stor pågang og for å sikre lik tilgang på attraktive varer vil du bli rutet til en kø i app og nettbutikk. Våre ordinære nettsider er nede i denne perioden, som varer fra 07:00 om morgenen og til det ikke lenger er behov for kø, sannsynligvis rundt 10-11:00. 
 

Produkter som lanseres

Pinot Noir fra kjølige områder som Sveits og Tasmania, Vinho Verde fra Portugal, Grenache Blanc, et stort utvalg rosévin, den franske ølstilen Bierre de garde og norsk sommerakevitt er sentralt i nyhetsslippet. 
 
Vi lanserer også vin i små aluminiumsbokser. Dette er en klimasmart, praktisk og lett forpakning som kan pantes. Det kommer også et bra utvalg av alkoholfrie nyheter, som for eksempel alkoholfri bitter som kan benyttes til drinker med lavere eller ingen alkohol. 
 

Kø-ordning

Køen åpner fra kl. 07:00 lanseringsdagen. Varer kan bestilles på vinmonopolet.no og i app fra klokken 08:05. Les mer om hvordan dette praktisk gjennomføres.
 
 
BASIS, PARTI -OG TESTUTVALG   excel   pdf
Produkter som er å finne i butikk inkludert nettbutikken.
 
BESTILLINGUTVALG   excel  pdf
Til henting i butikk eller på postkontor.
 
 

 

Slik kjøper vi inn produktnyheter

Produkter kjøpt inn med kunnskap og kundefokus
Vi legger mye arbeid i nyhetsslippet i basis- og partiutvalget slik at alle våre kunder kan finne noe som passer deres smak og lommebok. Våre eksperter på øl, vin, brennevin, alkoholfritt, og alt annet vi selger, sørger for å etterspørre de gode og interessante produktene i markedet. 

Ekspertsmakere
Vårt panel av smakere tester så tilbudene vi får fra importørene blindt. De beste kjøpene blant disse blir lansert som nyheter i butikk. Mange av dem vil bli å finne i butikkene i minst ett år. En del av dem er partivarer som bare er å finne til partiet blir utsolgt.